Gerard Diamant

Műszaki információ

GERARD DIAMANT A világ első kőzúzalék-bevonatú, préselt fémből készült tetőfedő elemét kifejlesztő és a globális piacot több mint 50 éve vezető GERARD Tetőcsalád egyik legsikeresebb terméke. A GERARD tetőket a világ legszélsőségesebb időjárási körülményei között tesztelik. Legyen szó új-zélandi földrengésekről, japán cunamikról, amerikai hurrikánokról, perzselő ausztráliai nyarakról, fagyasztó szibériai telekről vagy erős hóesésekről Európa legmagasabb hegyeiben, tetőink mindenhol bebizonyították, hogy a természet legszélsőségesebb erőinek is ellenállnak. A GERARD DIAMANT tető tartósságával nem csak Önt, de a következő generációkat is megvédi. A többi GERARD profilhoz képest 10%-kal nagyobb fedőképességének köszönhetően pedig pénzt és időt takarít meg Önnek a felszerelési idő és a termékköltségek csökkentésével.

 

 

A cserép hossza A hasznos hossz Hasznos lejtés irányú méret Cserépszükséglet Legkisebb tetőhajási szög Súly / db
1335 mm 1270 mm 398 mm 1.98 db/ m² 14° 3.03 Kg

 

VÉDELEM A GYÉMÁNT EREJÉVEL

Otthonunk folyamatosan ki van téve a természet erőinek; télen a hó, nyáron a hőség, ősszel az eső és a szél, tavasszal a jégeső tehet kárt a tetőben és a cserépben. A megfelelő védelem kialakítása nem pusztán az értékvédelem, de a család nyugalma miatt is kulcsfontosságú. Márpedig mi nyújthatna nagyobb biztonságot Önnek és családjának, mint az ember által ismert legerősebb anyag, a gyémánt? A GERARD Diamant termékcsaládot a rendkívüli tartósságáról ismert ásvány ihlette – nem fog benne csalódni Ön sem!

A KÖLTSÉGHATÉKONY VÁLASZTÁS

Tisztában vagyunk vele, hogy a tetőfedés költséges munkálatnak számít. A Diamant modellekkel azonban jelentős összegeket spórolhat meg, hiszen a 10%-kal nagyobb fedőképesség olcsóbb beszerzést és rövidebb felszerelési időt jelent. Ezt pedig pénztárcáján is meg fogja érezni. A kedvező árcédula természetesen nem mehet a minőség rovására a GERARD tetőlemezek kapcsán. A Diamant egyedi, kőzúzalék-bevonatú, préselt fémet alkalmazó megoldásai évtizedekig díszítik és óvják majd otthonát.

SZÍNES FELHOZATAL

Termékeink között vörös, smaragdzöld, kávébarna, sőt még tölgy színekben pompázókat is talál. Most kiválaszthatja, melyik árnyalat illik leginkább az otthonához, a virágoskert vagy az udvar miliőjéhez, és persze az ízléséhez. Ebben segítségére lesz a weboldalunkon található házszimulátor is. Lejjebb görgetve az App Store-ból és Google play-ből is letöltheti alkalmazásunkat, ahol 5 lépést követően teljes pompájában láthatja házát, Diamant tetőcserépbe öltöztetve.

MEGKÖNNYÍTJÜK A DÖNTÉST

Oldalunkon minden segítséget megkap, hogy meghozhassa a legjobb döntést. Letöltheti katalógusainkat, ahol még több információ várja a GERARD Diamant tetőlemezekről, ezen kívül referenciamunkáinkat is megtekintheti. Szimulátorunk segítségével pedig pontos képet kaphat, hogy mutat majd a termék az Ön ingatlanján.

Vágjon bele már ma, élvezze a gyémántszilárdságú tetőlemez előnyeit holnap!