Gerard Alpin

Alpin

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

Az Alpin profil, csakúgy mint a többi GERARD forma, vulkanikus kőzúzalékkal bevont korrózióálló, alumínium-cink acélból készült. . Ezért vállaljuk a Alpin is az 50 év időjárásállósági garanciát. Szakmai tanácsért forduljon a legközelebbi tetőfedőhöz!

A cserép hosszaA hasznos hosszHasznos lejtés irányú méretCserépszükséglet
Legkisebb tetőhajási szögSúly / db
1335 mm1250 mm368 mm2.18 db/ m² 15°2.9 Kg

AKIK MINDIG A KLASSZIKUSRA SZAVAZNAK

A GERARD Alpin termékcsalád tagjai sokakat a régi korokra emlékeztetnek, viszont ha közelebbről is szemügyre vesszük a tetőfedő elemeket, csúcstechnológiás megoldásokkal találkozhatunk. A korróziónak könnyedén ellenálló modellek alumínium-cink acél és kőzúzalék ötvözésével készülnek, így nyújtanak maximális biztonságot akár fél évszázadon át.

NE CSAK A JÓRA, A JOBBRA TÖREKEDJEN!

A tetőfedő termékek között keresgélve Ön mire összpontosít: hogy súlyuk könnyű legyen, hogy biztos tartással rendelkezzenek, vagy netán maximális zajállóságot nyújtsanak? Ha a GERARD modelljeit választja, ezeket mind megkaphatja. Az Alpin termékeket 8 ponton rögzítjük a tetőlécekhez, egyedülálló módon gondoskodva az otthona védelméről. Ezáltal még a legnagyobb szélben sem fognak a tetőcserepek kimozdulni a helyükről. A hagyományos kerámia vagy betoncseréphez képest a modern GERARD profilok akár hétszer (7!) is könnyebbek lehetnek, állapotfelméréstől függően pedig akár a régi tetőre is felszerelhetők. Ezen túlmenően pedig a vulkanikus kőzúzaléknak hála, meggátolják a legtöbb kívülről érkező zaj átszüremlését is. Az már csak a bónusz, hogy szépek is.

KIEGÉSZÍTŐK A TETŐFEDŐRENDSZERHEZ

Mi is fontosnak tartjuk a biztonságot, éppen ezért kínálunk tetőlemezeik mellé különböző tartozékokat is. Az elosztókúpok hatékony védelmet nyújtanak nagy esőzésekkor: használatukkal elkerülhető az esőcseppek szivárgása. A gépészeti átvezetők amellett, hogy organikusan illeszkednek a tető egységes megjelenésébe, fontos funkciót töltenek be: az elektromos kábelek keresztülvezetéséhez járulnak hozzá. A tetőszellőztetők pedig a házban/lakásban található vizesblokkok és párás helyiségek megfelelő szellőztetéséről gondoskodnak: folyamatos a friss levegő áramoltatása, így akár a falak későbbi penészedése is elkerülhető.

50 ÉVIG AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN, SŐT TOVÁBB!

Ha ezek a tulajdonságok még nem volnának elegek, a 25+25 év garancia iránt biztosan elcsábul majd. Csakúgy, mint minden termékcsaládunkra, az Alpin acéltetőkre is ennyi időjárás-állósági jótállást vállalunk: legyen szó családi házról, apartmanról, ipari épületről vagy más ingatlanról. Az ország több pontján is képviseltetjük magunkat, érdemes már ma felkeresnie márkakereskedéseink valamelyikét.

Színek