Gerard Milano

Milano

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

Hurrikán? Hó vagy jégeső? Még a legszélsőségesebb időjárás esetén sem kell aggódnia, ha a GERARD Milano van feje felett! Házát különleges védelemmel látja el a GERARD ultrakönnyű tető rendszerének és az egyedülálló rögzítőrendszerének köszönhetően. A hófogók nélküli gyönyörű, mediterrán megjelenés pedig a háza esztétikai értékét fogja növelni! Érdeklődjön a legközelebbi márkakereskedőnél!

A cserép hosszaA hasznos hosszHasznos lejtés irányú méretCserépszükséglet
Legkisebb tetőhajási szögSúly / db
1335 mm1215 mm369 mm2.23 db/ m² 12°3.02 Kg

MILANO KŐSZÓRT TETŐLEMEZEK

Egyszerű, hagyományos vonalak, semmivel össze nem téveszthető megjelenés – ezek jellemzik leginkább a Milano profilokat. Ez a termékcsalád nemcsak a modern építészeti stílusoknak megfelelő házakkal harmonizál, de legalább annyira jól mutat nagyobb múlttal rendelkező, meredek hajlásszögű családi fészkek tetején is. Legyen szó építkezésről, tetőfelújításról, a GERARD markáns dizájnnal bíró termékcsaládjában megbízhat.

KORSZERŰ MEGOLDÁSOK

A tetőcserepekkel szemben a Milano profilok környezetbarát megoldást kínálnak a felhasználóknak: megépítésükhöz minimális mennyiségű tartókeret szükséges, emellett bármennyiszer és teljes egészükben újrahasznosíthatók anélkül, hogy az a minőségük rovására menne. Könnyűszerrel túltesznek a régi generációs tetőcserepeken: bevonatuk kőzúzalékból készül, ami kíméli a környezetet és megfelelő védelmet nyújt a szélsőséges időjárás ellen, ill. roppant esztétikus. Jöhet tél vagy nyár, eső és szél, a GERARD tetők alatt mindenki biztonságban él!

PSZT, CSAK CSENDBEN!

Zavarják az utcafrontról beszűrődő hangok és a szomszédból érkező zsivajok? Még az esőcseppek kopogását is tisztán hallja? A Milano kőszórt tetőlemezei az ilyen, és ezekhez hasonló problémákra is megoldást jelentenek. Kőzúzalék bevonatuknak, áramvonalas kialakításuknak és masszív zárórendszerüknek köszönhetően minimalizálják a környezeti zajokat, így Ön az év 365 napján zavartalanul hajthatja álomra a fejét otthonában.

MEGANNYI VARIÁCIÓ

Ha mielőbb nekilátna az ácsmunkálatoknak, vagy szorítja az idő a tetőfelújítást illetően, érdemes már most átnéznie a márkakereskedéseinkben fellelhető színválasztékot. Az antracittól kezdve a burgundin át egészen a sötétszürkéig számtalan árnyalat közül rendelhet. Tegye le voksát az otthona stílusához passzoló Milano profilokra! Megbízható kivitelezőre is szüksége lenne? Országos partnerhálózatunkhoz számos tapasztalt szakember csatlakozott már, csak ki kell választania közülük az Önhöz legközelebbit.

Színek