Gerard Fazsindely

Fazsindely

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

A beton- vagy kerámiacserepeknél 7-szer könnyebb Fazsindely profil a klasszikus fazsindelyes tetőfedő anyagok modern értelmezése. Élettartamának meghosszabbítása érdekében korrózióálló, alumínium-cink acélt és a GERARD egyedi, szélsőséges időjárásnak ellenálló, erős rögzítőrendszerét alkalmazzuk. A vulkanikus eredetű kőzúzalék és egyedülálló formája gondoskodik az esztétikus megjelenésről. Tekintse meg referenciáinkat!

A cserép hosszaA hasznos hosszHasznos lejtés irányú méretCserépszükséglet
Legkisebb tetőhajási szögSúly / db
1310 mm1250 mm371 mm2.16 db/ m² 15°3.13 Kg

EZ CSAK TERMÉSZETES

A GERARD Fazsindely profil bár alumínium-cink acél alapanyagú, mégis naturális megjelenésű: köszönhető ez a természetes vulkanikus kőzúzalék bevonatnak és a fa erezetű mintáknak.

ELLENÁLLÓK ÉS ELLENÁLLHATATLANOK

Az első osztályú fazsindelyes darabokra kevesen tudnak csak nemet mondani. Remekül mutatnak mind a régebbi, mind az új építésű házak tetején. A legkisebb tetőhajlásszög ahol alkalmazhatók, az 15  ̊. Erős rögzítőrendszerrel bírnak, a szakemberek 8 ponton erősítik őket a tartókeretekre. Ön nyugodtan hátradőlhet, akár egy 160 kilométer/órás hurrikánt is túlélnek, méghozzá karcolások vagy komolyabb sérülések nélkül.

TŰZ, TŰZ!

A környezetünket és az időjárást nem tudjuk befolyásolni. Érdemes hát jó előre felkészülni a szélkárokra, tűzesetekre is, amikor éppen tetőfedés előtt állunk. Gondolkodjunk hosszú távon! Fazsindelyes termékeink a legnagyobb viharban és lángcsóvák között is helytállnak. Számos nemzetközi teszt bizonyítja ellenállóságukat: nem szakadnak be, nehezen mozdulnak el, és az alapanyaguk sem éghető.

SIKERTÖRTÉNET SZERTE A VILÁGON

A GERARD Fazsindely kiemelkedő minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy világszinten is az egyik legkeresettebb tetőlemeznek számít. Előszeretettel használják olyan országokban is, ahol nem ritkák az extrém időjárási helyzetek. Nem véletlenül, a Fazsindely termékcsalád ugyanis ellenáll akár egy hurrikánnak, erősebb földrengésnek vagy éppen a rendkívüli mínuszoknak. Ezt a típust egyaránt megtaláljuk az európai magashegységek zord vidékein, Ausztrália perzselő tájain vagy éppen az Egyesült Államok vad szelektől sújtott síkságain. Ha minket választ, Ön sem marad fedél nélkül, hozzon bármit is a klímaváltozás!

NEM KELL MESSZIRE MENNIE

Akár Békéscsabán, Gyulán, Sopronban vagy Veszprémben lakik, könnyedén rátalálhat az Önhöz legközelebb eső márkakereskedésre, ahol élőben is megtekintheti a GERARD természetes termékcsaládját. Kíváncsi az általunk kínált többi modellre is? Látogasson el mielőbb partnereink valamelyikéhez!

Színek