Gerard Hódfarkú

Hódfarkú

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

A legszélsőségesebb időjárásnak is ellenálló alapanyagok, az örökzöld formák újragondolva, mindez megbízható GERARD technológiával kombinálva, ez a Hódfarkú profil! A könnyű, de erős tető olyan időtálló esztétikai megjelenéssel bír, amelyre minden ház büszke lehet. Új tetőt keres? Szaktanácsért forduljon a legközelebbi GERARD tetőfedőhöz!

A cserép hosszaA hasznos hosszHasznos lejtés irányú méretCserépszükséglet
Legkisebb tetőhajási szögSúly / db
1320 mm1250 mm367 mm2.18 db/ m² 12°3.01 Kg

AZ ÖRÖK KLASSZIKUS

A hódfarkú tetőlemezek a legnépszerűbb modellek közé tartoznak mind idehaza, mind Európában. Ezek a termékek remekül harmonizálnak modernebb és hagyományosabb építészeti megoldásokkal, visszafogott eleganciájuknak köszönhetően pedig bármilyen miliőbe passzolnak. Erről Ön is meggyőződhet a referenciamunkákat bemutató galériában, ahonnan akár ötletet is meríthet saját otthonához. Felújít vagy építkezik? Válassza a GERARD hódfarkú termékcsaládját!

TETŐCSERÉP HELYETT

A hódfarkú kialakítás a hagyományos cserepekből lehet ismerős, a GERARD tetőlemezek azonban többet nyújtanak a régimódi megoldásoknál. A modern GERARD tetőlemezek hétszer (7!) könnyebbek, mind a tradicionális kerámia vagy betoncserepek, így sokkal kevésbé terhelik meg a ház szerkezetét. Pehelysúlyuknak köszönhetően ráadásul a földrengéseknek is jobban ellenállnak. Az előnyöknek ezzel pedig még koránt sincs vége: a GERARD termékek védelmet jelentenek számos egyéb időjárási extrémitástól is a jégesőtől kezdve a havon át egészen a tűzig.

A NYUGODT OTTHON KULCSA

Amikor hazaérünk egy fárasztó nap után, elsősorban pihenni, kikapcsolódni szeretnénk. Ennek egyik fő feltétele a csend. A GERARD tetőlemezek kiemelkedő zajszigetelési képességgel rendelkeznek, így a család nyugalmát nem zavarhatja semmi. Az olyan technikai innovációk, mint a texturált kőzúzalékbevonat és a különleges zárórendszer mind azt szolgálják, hogy Önt és családját ne zavarják a külvilág és az időjárás zajai.

Színek

Tudjon meg többet a GERARD Klasszikus tetőlemezekről, és keressen minket bizalommal, ha további kérdései vannak!