Gerard Zsindely

Zsindely

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

A GERARD a zsindely összes eredeti előnyét megtartva, de új értékekkel kiegészítve újraalkotta ezt a tetőfedési megoldást. A GERARD Zsindely könnyű, de erős és nem utolsósorban szép. Hogyan lehetséges ez? Korrózióálló alumínium-cink acéllal, a legszélsőségesebb időjárásnak is ellenálló GERARD rögzítőmódszerrel és a természetes kűzúzalék bevonattal. Kérjen árajánlatot, ha új házat épít vagy tetőfelújítást tervez!

A cserép hosszaA hasznos hosszHasznos lejtés irányú méretCserépszükséglet
Legkisebb tetőhajási szögSúly / db
1320 mm1260 mm369 mm2.15 db/ m² 15°3.11 Kg

Ó, AZ AZ ESZTÉTIKUS ZSINDELY!

A hagyományos és modern tetőszerkezetekhez egyaránt igazodó GERARD zsindelytetők korrózióálló alumínium-cink acél hozzáadásával készülnek, hogy hosszú távú védelmet biztosítanak az otthonok számára. Vonzó megjelenésükre a kőzúzalékos bevonat nyújt garanciát. Azoknak, akik már régóta masszív szerkezetű, időjárásálló modellek után kutatnak, van egy jó hírünk: nem kell tovább böngészniük. Válasszák erre a célra a GERARD Zsindely tetőlemezeit!

MAGAS SZINTŰ VÉDELEM MINDEN ÉVSZAKBAN

Mind a felújítás, mind az építkezés során felmerülhet bennünk a kérdés: vajon hogyan, és meddig fogja majd bírni a tető? Ezeket a gondolatokat – hála a modern technológiáknak – azonnal elhessegethetjük. A GERARD termékeit több ponton rögzítjük, ezzel kiküszöbölve, hogy azok idő előtt kimozduljanak a helyükről vagy megsérüljenek, és ezáltal képtelenek legyenek megvédeni az épületeket.

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY ŐSSZEL ÉS TÉLEN IS

A Zsindely tetőlemezek a legszélsőségesebb időjárásnak is ellenállnak. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy a GERARD cink-alumínium teste példátlan módon korrózióálló. Az utóbbi igazán üdvös az esős időszakokban, hiszen köztudott, hogy a csapadék miatt a legtöbb tetőlemez, és annak legkisebb alkatrészei is megrongálódnak, elhasználódnak. A termékek kőzúzalékos bevonata a jég és hó ellen is kimagasló védelmet biztosít. Akár a 30 milliméteres jégesővel szemben is ellenállnak. Felületük érdessége pedig nem engedi, hogy a hó lecsússzon, ezzel balesetet vagy károkat okozva. A kőbevonatos cserepek szépsége pedig magáért beszél.

AZ IGÉNYEKHEZ IGAZODÓ SZÍNVÁLASZTÉK

Ahány ember, annyi tető és annyi árnyalat. Mi nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletességre, és arra, hogy ügyfeleink minden tekintetben elégedettek legyenek a kínálatunkban kapható kőszórt fém tetőcserepeinkkel. Éppen ezért vállalunk minden termékünkre 50 év garanciát. Találja meg az Önhöz legközelebb eső üzletet, és válogasson a szürke, avar, antracit, vagy éppen a naplemente fantázianévre hallgató modellek között!

Színek