Klasszik

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

A Klasszikus profil, csakúgy mint a többi GERARD forma, vulkanikus kőzúzalékkal bevont korrózióálló, alumínium-cink acélból készült. . Ezért vállaljuk a Klasszikusra is az 50 év időjárásállósági garanciát. Szakmai tanácsért forduljon a legközelebbi tetőfedőhöz!

A cserép hosszaA hasznos hosszHasznos lejtés irányú méretCserépszükséglet
Legkisebb tetőhajási szögSúly / db
1320 mm1265 mm369 mm2.14 db/ m² 12°3.05 Kg

A HAGYOMÁNYOS MEGOLDÁSOK HÍVEINEK

A GERARD Klasszikus termékcsalád a régi idők báját ötvözi napjaink csúcstechnológiájával. Ezek a magukkal ragadó és rendkívül tartós tetőlemezek remek választást jelentenek a családi házak mellett közintézményekre és irodaépületekre is. Időtlen stílusuknak köszönhetően az aktuális divatirányzatoktól függetlenül emelik az épület esztétikai megjelenését és nívóját.

GENERÁCIÓKRA TERVEZVE

Ellentétben néhány piacon szereplő átlagos tetőfedő megoldással, a GERARD tetőrendszerei legalább egy félévszázadra szólnak. A különleges, saját fejlesztésű technológiai megoldásokkal készülő lemezek ellenállnak a hónak, a szélnek, a jégesőnek, de még a tűznek is. Így Ön biztos lehet benne, hogy otthona maximális védelmet nyújt családjának. Az időjárás-állóságra 50 év garanciát is vállalunk; a GERARD tetőlemezek nyújtotta kényelmet gyermekei és unokái is kiélvezhetik majd.

AZ ÖN ÍZLÉSÉHEZ IGAZODVA

A GERARD Klasszikus termékcsalád számos lenyűgöző színváltozatban elérhető, hogy Ön biztosan megtalálja azokat a darabokat, amik tökéletesen illenek háza stílusához. Az olasz hangulat híveinek a Toszkána és a Firenze színeket javasoljuk, az őszi tónusok szerelmeseinek pedig a vörösesbarna vagy falevél árnyalatú modelleket. Ha pedig az elegancia híve, ezüstszürke és antracit színösszeállításainkkal aligha lőhet mellé. Oldalunkon számos további lehetőség várja, tekintse meg a komplett színpalettát!

KARNYÚJTÁSNYIRA ÖNTŐL

Tetőfedésen gondolkodik, és már el is döntötte, hogy a GERARD Klasszikus termékcsalád mellett teszi le a voksát? Kiterjedt hálózatunknak köszönhetően bárhol az országban rátalálhat szerződött partnereinkre, akik kimagasló szaktudással segítik Önt a döntésben és a munkálatokban. Jelen vagyunk Magyarországon Soprontól Nyíregyházáig, Budapesttől Szegedig; használja az oldalon található keresőt, hogy megtudja, az Ön lakhelyéhez hol található legközelebb tetőfedő szakember vagy márkakereskedés!

Színek

Tudjon meg többet a GERARD Klasszikus tetőlemezekről, és keressen minket bizalommal, ha további kérdései vannak!